מי לא צריך מחסן – שיקום!
אף אחד לא קם.
אין מי שלא צריך מחסן לצורך אחסון חפצים שונים אשר אינם נמצאים בשימוש יומיומי, למידע נוסף. אך אם מדובר באדם פרטי הרי שהמחסן שלו יכול לבו לידי ביטי בתא זניח בארון העליון, הרי שכאשר כבר מדובר במשפחה, הרי ברר שיהיה צורך בהרבה יותר. המחסן אמור להכיל רהיטים שונים שכבר אינם נמצאים בשימוש, כמו רהיטים לחדר ילדים או ריהוט עבור תינוקות. הוא עשוי להכיל מוצרים עונתיים כמו ציוד לקמפינג, אוהל, ציוד למנגל וכן הלאה.
יש כאלה המאחסנים במחסן את הקרשים או היריעות בהם הם בונים את הסוכה וכן הלאה.
היכן ממקמים את המחסן?
אז יש את ברי המזל שנהנים ממחסן מובנה בניין עצמו כאשר הקבלן כבר דאג כי כל דייר ייהנה מפיסת קרקע נוספת עבור אחסון החפצים. אך אנשים שאין להם מחסן כזה, צריכים לדאוג לזה בכוחות עצמם.
אז היכן אפשר למקם מחסן?
איזה סוג של מחסן מומלץ לרכוש והם אכן המחסנים הללו הינם יעילים ושומרים היטב על התכולה?
ננסה לבדוק.
מחסן בגינה
אנשים שיש להם גינה פרטית צמודה לבית, בוחרים לא פעם להקצות חלק ממנה לטובת הצבת מחסן. הם רוכשים מחסן נייד כלשהו ומעמידים אותו בפינה שהיא פחות שימושית בגינה. מובן שהם אמורים לדאוג כי תהיה להם גישה נוחה ל המחסן על מנת שאכן אפשר יהיה לעשות בו שימוש נאות ונוח.
כאן ישנה שורה ארוכה של אפשרויות לבחירת המחסן הנייד. יש מחסנים ניידים העשויים פלסטיק ויש מחסנים העשויים עץ. כיום רווח מאוד השימוש בפנל כאשר יש היום גם מחסנים העשויים מחומר כזה.
מחסני פנל – הכי קרוב לאבן
אנחנו ממליצים מאוד על מחסן גינה פנל מבודד היות וזהו חומר איכותי מאוד מכל הבחינות. הוא מבודד בצורה טובה מאוד מפני פגעי מזג האוויר, הוא מעניק הגנה מעולה על כל התכולה שנמצאת בתוך המחסן, הוא מאוד חזק ואיכותי והוא מזכיר מאוד את התכונות של בנייה מאבן.
מעבר לכך יש את קלות ההרכבה וקלות הבנייה לשל המחסן לצד הגמישות מבחינת העיצוב, הצורה והגודל של המחסן.